SunDell

Lakóingatlan fejlesztés

PORTFÓLIÓNK

ÁTADOTT PROJEKTEK

Levendula Lakópark

A XIV. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Miskolci utca Dorozsmai utca sarkán került kialakításra a 439 lakásos társasház. A telek ideális elhelyezkedése miatt szinte valamennyi lakás napfényes. A Miskolci utcára nézők dél-nyugati tájolásúak, tökéletesen benapozottak.

Nerium Park

Az egyre szaporodó korszerű, modern épületek és a régmúlt hangulatát idéző templomok, kertek, parkok szomszédságában, a Nerium Park minden olyan vásárlójának kínál megfelelő otthont, aki igényli a minőségi alapanyagokat, a változatos elrendezésű lakás-kínálatot.

Paskal Rose I.

Paskal Rose – otthon Zuglóban. Ahogy a kerület nevének eredete is jelzi: egy kuckó a végtelen határban. Történelmi tények szerint is egyre inkább azzá: otthonná, különleges menedékké érett, e, ma már burjánzó zöld felületekkel teli vidék.

Lakóingatlan fejlesztés

PORTFÓLIÓNK

FOLYAMATBAN LÉVŐ PROJEKTEK

Paskal Garden

A Rákos  patak mellett zöldmezős beruházással elegáns, élhető otthonokat terveztünk, fiataloknak, időseknek valamint akiknek fontos a városias de mégis zöld környezet. Tervezésekor kiemelten figyeltünk a épület barátságos megjelenésére, harmonikus anyag és színhasználatra, valamint a korszerű jól használható alaprajzi kialakításra. Az épület közlekedői aulái kialakításakor cél volt a tágasság és minőségi térképzés, hogy a leendő lakásához a megérkezés is elegáns legyen.

Csata utca

A Csata utcai lakópark tervezésekor kiemelt figyelmet kapott az épület barátságos megjelenése, harmonikus anyag és színhasználat, valamint a korszerű jól használható alaprajzi kialakítás. Az épület belső udvarát a lehető legnagyobbra és legtágasabbra tervezték, hogy egy élhető, növényzetben gazdag kertet hozzanak létre, melyben az itt élők kikapcsolódhatnak.

Hárshegy

A hárshegy lábánál fekvő terület zöld növényzetben és fákban gazdag, így fontos szempont volt, hogy a természet része legyen az épület és ez fordítva is igaz legyen. Tervezésekor kiemelten figyeltünk a épület barátságos megjelenésére, harmonikus anyag és színhasználatra, valamint a korszerű jól használható alaprajzi kialakításra. A lakások tervezésénél cél volt a tágasság és minőségi térképzés, hogy a leendő lakásához a megérkezés is elegáns legyen.

Paskal Rose II.

A Paskal Rose II. a Bartl János utcai fejlesztés 3. ütemében valósul meg. A 141 lakással és 13 irodával rendelkező épületegyüttes különleges megjelenése üde színfoltja lesz a környéknek. A zöld parkos területek biztosításának fontosságát mutatja, hogy az épületek tetején tetőkert kerül kialakításra. A Paskal Rose II. a XIV. kerületben, zöldövezeti környezetben megvalósuló beruházás a Rákos-patak partján helyezkedik el, mely az egyik leghosszabb zöldfolyosó Budapesten. Átadása 2024 folyamán várható.

Kodály Körönd

Luxus otthonok az Andrássy út legelegánsabb palotájában. Háromemeletes, négy belső udvaros eklektikus bérház az Andrássy út, a Felső erdősor utca, a Szív utca és a Kodály Körönd sarkán. Az eredeti épület 1883-ban készült el, melynek tervezője Kauser József. A meglévő műemléki épületen teljes rekonstrukció és tetőtér beépítés készül. 15 db duplex, tetőteraszos luxus lakás, exkluzív recepcióval és új liftekkel, felújított belső homlokzatokkal. Az épületen megújult a külső belső homlokzat, a közös közlekedők burkolatai, a belső udvarok, az épület körüli járda és a kerítés. 

NEMZETKÖZI ELISMERÉSEK

A 82 szobás luxus szálloda Budapest belvárosában, a 6. kerületben található. Budapest főbb látványosságai sétatávolságra vannak a Mystery Hotel Budapesttől.

Az egyedi tematikájú, 2019-ben nyitott hotel különleges helyszínen valósult meg. Az épület története 1896-ba repít vissza. Szállodánk tematikáját különös legendák, titkok övezik.

A szálloda negyedik emeletén találjuk a lélegzetállító termet, a ‘The Great Hall’-t, mely a szálloda központja.

A város felett megbújó kert a különleges kikapcsolódás helye. A Sky Garden exkluzív koktélokkal és bárételekkel várja vendégeit.